Headerbild

Ingen minibasket 01 nov och ANMÄLAN EASY BASKET 18 NOVEMBER

2023-11-01 i Allmänt

Påminnelse: Ingen Minibasket onsdag 1 november, nästa träning onsdag 8 november kl. 18 Sjöfruhallen.


anmälan:

VIRTUS EASY BASKET  18 NOVEMBER TC och JUBILEUMSHALLEN, TEG - UMEÅ


Andra Easy Basket kommer att arrangeras lördag den 18/11 på TC och Jubileumshallen, Teg,  Umeå.  Matcherna kommer spelas på TegsCentral och Jubileumshallen, och spelas mellan 09:30-17:00. Alla måste ta sig till TC och Jubileumshallen med egen transport. Välkommen med er anmälan SENAST ONSDAG DEN 08/11.

Välkommen med anmälan till Easy Basket Cup på Jubileumshallen i Umeå

Onsdag den 08 november är sista anmälningsdagen, så vi ber er att svara så fort som möjligt!

Virtus Umeå funderar att delta med flera lag (MINST ett i varje Grupp), men det beror på antalet barn som anmäler sig, FYLL I FÖRMULÄRET FÖR ATT ANMÄLA DIG:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfsu8ipofEyESEjmeXDQSTDRPfPMfLWpJ8pd7aSzFcZl1JxcQ/viewform

Ciao / Luca

VIRTUS EASY BASKET 18 NOVEMBER TC och JUBILEUMSHALLEN, TEG - UMEÅ

Andra Easy Basket kommer att arrangeras lördag den 18/11 på TC och Jubileumshallen, Teg, Umeå. Matcherna kommer spelas på TegsCentral och Jubileumshallen, och spelas mellan 09:30-17:00. Alla måste ta sig till TC och Jubileumshallen med egen transport. Välkommen med er anmälan SENAST ONSDAG DEN 08/11. Välkommen med anmälan till Easy Basket Cup på Jubileumshallen i Umeå Onsdag den 08 november är sista anmälningsdagen, så vi ber er att svara så fort som möjligt! Alla lag spelar mellan 09.30 och 17:00. Vi kan inte ge exakta tider just nu på grund att spelschemat inte än är fastställt. Mer info till de som anmäler sig. Tack för ett snabb svar 🙂 SISTA ANMÄLNINGSDAG ONSDAG 8 NOVEMBER! Mer info angående tiderna kommer till de barn som anmäler sig. Virtus Umeå funderar att delta med flera lag (MINST ett i varje Grupp), men det beror på antalet barn som anmäler sig, FYLL I FÖRMULÄRET FÖR ATT ANMÄLA DIG:

docs.google.com